Nyhetsbrev vår/sommar

Nyhetsbrev vår/sommar


Västerhaninge Racket & Idrottsklubb

 

Nu närmar vi oss sommaren med stormsteg och detta innebär att vi börjar planera inför sommarens aktiviteter samt höstens träningar och aktiviteter.

Klubben har haft ett lyckat årsmöte där tre nya medlemmar anslöt sig till styrelsen – Luisella Galina Hammar (ledamot), Mattias Ader (ledamot) och Anna Sandqvist (ordförande). Vi välkomnar er varmt till föreningen och det skall bli väldigt roligt och inspirerande att samarbeta med er.

Under våren har klubben haft olika aktiviteter som har riktat sig till både medlemmar och icke medlemmar: 4 st en dagarstävlingar för de yngre barnen upp till 10 år – SO Tour Orange och Grön där vi spelar med Orange och Grön boll, vi har anordnat en lyckad och uppskattad pizzakväll där vi spelat tennis, padel, badminton och pingis, vi har anordnat tävlingsspel/tävlingsintro för spelare i våra träningsverksamheter så dessa fått testa på matchspel och lära sig rutiner och regler kring tävlandet.

Under varje skollov (jullov, sportlov och påsklov) har vi anordnat gratis prova på aktiviteter där vi bjudit in skolor och föreningar samt klubbens barn och ungdomar och testat på tennis, padel, badminton och pingis. Klubben har fått bidrag från kommunen för att kunna anordna dessa aktiviteter.

Nästa prova på aktivitet är under sommarlovet, mer info kommer. I sambandmed dessa prova på aktiviteter har vi även anordnat junior och vuxenläger.

Under maj månad, närmare bestämt 5–12 maj, åkte klubben på ett tennisläger ner till Antalya – Turkiet och spelade mycket tennis, åt god och riklig mat med mycket bad och härlig gemenskap. Vi bodde på det femstjärniga hotellet Sural Resort Hotell och hotellet hade tillgång till 10 banor. Vi hade bokat upp 5 banor. Hotellet var i anslutning till medelhavet med tillhörande flertalet pooler och även massage, hamam, inomhuspool, spa osv. Under veckan fick alla deltagare spela 24 timmar tränarledd tennisträning, 4 timmar per dag. Det var ett rejält lyckat läger och vi tackar alla spelare för att ni gjorde resan möjlig. Tack även till ledarna Serdar och Mert Kaya för ett mycket bra engagemang och bra jobb. Nästa klubbresa blir av samma period under nästa år till samma destination.

Nu när värmen är här så har vi öppnat upp bokningen till vår utomhuspadelbana. Den går att boka nu via matchi.se. Varmt välkomna.

Klubbens grusbana tennis är under arbete och kommer bli klar och spelbar inom någon vecka. När arbetet är klart så kommer banan vara bokningsbar på matchi.se. Varmt välkomna.

Vill du börja spela tennis? Klubben anordnar minitennis, tennisskola och vuxenkurser för alla nivåer. Vi är ett starkt tränarteam och jobbar med stor passion för vårt arbete. Vi har nu platser kvar till höstterminen. En intresseanmälan skickas till ansvarige Serdar Kaya på serdar@vrik.se. Mer information om våra verksamheter finner ni på klubbens hemsida www.vrik.se. Vi lägger även upp kontinuerlig info på intagram: vrik_klubb.

Under hösten kommer vi fortsatt anordna olika trivselaktiviteter som pizzakvällar, interna trivsamma matchspel, elittävlingarna Vintertouren och SJT Masters Slutspelen samt även 2 st SO Tourer Grön för de yngre spelarna. Vi kommer även fortsatt anordna våra populära prova på aktiviteter där vi spelar tennis, padel, badminton och pingis - helt kostnadsfritt. Vi ser framemot en rolig, utvecklande och trivsam hösttermin. 

Vi tar gärna emot era synpunkter och förbättringsåtgärder så att vi ständigt kan utveckla oss och våra verksamheter. Mejla till kansliet@vrik.se.

Med hopp om fortsatt bra samarbete och trevlig sommar önskar vi på Västerhaninge Racket & Idrottsklubb.

Mvh personalen via Serdar Kaya – klubbansvarig.

serdar@vrik.se

kansliet@vrik.se

Skribent
Serdar Kaya
Verksamhetsansvarig junior och vuxenutveckling
Kommande evenemang
Det finns inga evenemang i kalendern ännu.
RYCs Seglarskola
Varje år arrangeras det seglarskola vid två tillfällen. I år är det som vanligt under vecka 28 & 30.
Sponsorer:
RYC Medlemsforum
RYCs Medlemsforum på Facebook är ett forum för alla klubbens medlemmar. Gå med i gruppen för att hålla dig uppdaterad dagligen!

Extra årsmöte – kallelse med förslag till föredragningslista samt förslag från styrelsens

Kallelse till extra årsmöte - 19 augusti - Västerhaninge Racket & Idrottsklubb
Läs mer
Publiserat:
28/6/2024

Tennisgrusbanan öppen för bokning!

Varmt välkomna att boka tennisbanan grus. Mer info:
Läs mer
Publiserat:
7/6/2024

Dagläger sommarlov tennis v. 25 och v. 26 juniorer och vuxna!

Vill du utveckla din tennis under sommarlovet? Se hit! Vi anordnar dagläger för juniorer och vuxna under v. 25, 26.
Läs mer
Publiserat:
22/5/2024

Gratis prova på racketaktiviteter under sommarlovet v. 25 och v. 26 - tennis, padel, badminton och pingis

Vill du testa på tennis, padel, badminton och pingis helt kostnadsfritt under sommarlovet? Se hit!
Läs mer
Publiserat:
22/5/2024
Bli medlem i Västerhaninge Racket- & Idrottsklubb
Som medlem får man ta del av en lång lista förmåner
Bli medlem