Nyhetsbrev

Nyhetsbrev Västerhaninge Racket & Idrottsklubb

 

Välkomna att ta del av detta nyhetsbrev där klubben har samlat ihop information om aktiviteter och events som är planerade samt att vi tittar bakåt i backspegeln över det som varit.

Snart öppnar vi vår utomhusanläggning innehållandes 4 pickleballbanor, 3 hardcourtbanor tennis, 1 grusbana tennis och 1 padelbana. Vi inväntar på besiktning samt lite tilläggsarbete. Sedan drar vi igång med att öppna upp vår fina och exklusiva utomhusanläggning. Separat mejl utskick angående detta kommer.

Vi har även bokat in en invigning utav utomhusanläggningen – lördagen den 27 maj kl. 16.00-18.00. Under invigningen kommer ni kunna testa på HEAD:s nya racketsortiment och skor, samt även prova på pickleball. Vitamin Well kommer även vara på plats och bjuda på deras nya drycker och bars. Under invigningen kommer vi grilla korv och hamburgare. Så ta med dig kompisarna, grannen eller kusinerna och boka in detta datum. Varmt välkomna! OBS: Mejla innan er ankomst till serdar@vrik.se,så vi kan planera in deltagarantalet.

Padelbanan är bokningsbar och detta kan ni redan nuboka via www.matchi.se. Glöm inte att bli medlemmar på www.vrik.se. Ni får rabatterade strötidspriser, möjlighet att delta på klubbens anordnade aktiviteter samt mycket mer.

Klubben har även byggt en boulebana inomhus, som nu står bredvid vår padelbana. Boulebanan är bokningsbar och detta gör ni via www.matchi.se. Våra pingisbord har vi nu flyttat intill padelbanan.

Under april, maj och juni månad har klubben ett exklusivt erbjudande för alla medlemmar: ni bokar strötider för endast 80 kr per timme. Detta gäller för medlemmar och vardagar kl. 08.00-16.00. Strötiderna gäller för våra inomhusbanor.

Under datumen 12–19 maj åker klubben till Antalya, Side på en klubbresa där det kommer spelas mycket tennis. Vi är ett glatt gäng på 20 personer, alltifrån juniorer till seniorer. Tennismängden blir c.a 24 timmar tennis under 6 dagar, mycket, sol, bad och god mat.

Lördagen den 6 maj kl. 15.30-17.00 anordnar klubben en tävlingsintroduktion i tennis som riktar sig till alla – oavsett ålder eller nivå. Vi kommer spela träningsmatcher och lära oss rutinerna kring matcher. Anmälan till serdar@vrik.se.

Lördagen den 20 maj anordnar klubben ännu en populärpizzakväll. Denna aktivitet riktar sig till alla – oavsett ålder och nivå. Vikommer spela tennis, padel, badminton och bordtennis. Kvällen avslutas medpizza. Kostnad 180 kr. Gå 2 betala för 1. Mejla till serdar@vrik.se.

Hör gärna av er om ni har frågor eller funderingar,eller om ni har synpunkter. Vi arbetar för er och försöker ständigt förbättraoss.

Varma hälsningar//

Ledarna genom Serdar Kaya, serdar@vrik.se.

Skribent
Serdar Kaya
Verksamhetsansvarig junior och vuxenutveckling
Kommande evenemang
Det finns inga evenemang i kalendern ännu.
RYCs Seglarskola
Varje år arrangeras det seglarskola vid två tillfällen. I år är det som vanligt under vecka 28 & 30.
Sponsorer:
RYC Medlemsforum
RYCs Medlemsforum på Facebook är ett forum för alla klubbens medlemmar. Gå med i gruppen för att hålla dig uppdaterad dagligen!

Tennisgrusbanan öppen för bokning!

Varmt välkomna att boka tennisbanan grus. Mer info:
Läs mer
Publiserat:
7/6/2024

Dagläger sommarlov tennis v. 25 och v. 26 juniorer och vuxna!

Vill du utveckla din tennis under sommarlovet? Se hit! Vi anordnar dagläger för juniorer och vuxna under v. 25, 26.
Läs mer
Publiserat:
22/5/2024

Gratis prova på racketaktiviteter under sommarlovet v. 25 och v. 26 - tennis, padel, badminton och pingis

Vill du testa på tennis, padel, badminton och pingis helt kostnadsfritt under sommarlovet? Se hit!
Läs mer
Publiserat:
22/5/2024

Vill du ha en utvecklande, glädjerik och livslångt intresse för tennis?

Vill du börja spela tennis hos oss? Vi har platser kvar till höstterminen. Se hit!
Läs mer
Publiserat:
21/5/2024
Bli medlem i Västerhaninge Racket- & Idrottsklubb
Som medlem får man ta del av en lång lista förmåner
Bli medlem