Klubbchefen har ordet

Hej alla medlemmar,

Hoppas att ni alla har haft en fin vår. Här kommer lite information inför annalkande sommar.
Visste ni att VRIK blivit utsedd till månadens förening av Haninge kommun! Läs mer om denna utmärkelse på denna länk

Det är verkligen roligt att vi blir uppmärksammade av kommunen. ..och om jag får säga det själv –välförtjänt . Vi har gemensamt påbörjat en resa för att utveckla klubben mot nya höjder och tacksamma tankar går förstås naturligt till alla de som varit med och bidragit till var vi står idag. Här är förstås alla de som genom åren varit aktiva från grundare av föreningen till de som arbetat i styrelser och de som varit anställda i föreningen inkluderade.

Det är viktigt, om jag får vara en smula filosofisk, att förstå att möjligheterna som finns idag och kommer framöver har sin grund i de historiska förloppen. Så alla de som bidragit till föreningens utveckling sedan början på 1960-talet har del av dagens framgång och vi som får förmånen att förvalta det arvet är tacksamma att vi får bära stafettpinnen vidare.

Vi har efter många diskussioner med kommunen kommit långt i planerna om upprustning av vår utemiljö. Går alla planer i lås kan vi köra igång arbetet i början av juni och förhoppningsvis vara klara i runt månadsskiftet juni/juli. Vi kommer att uppdatera er under maj.

I övrigt har vi haft en fin vår med tävlingsjuniorer på plats på SM i Göteborg. Många fina insatser kröntes av ett SM-guld av William Lac i P12. Det har också varit full fart på våra serielag. Serieseger och uppflyttning en division för våra damer och en fin andraplats för Herrar 75 var höjdpunkterna.Också våra andra lag visade god moral och kämpaglöd.


Under våren har vi också genomfört två träningsläger tillsammans med Viggo Foundation och RF i vår parasport satsning, Jättelyckade evenemang med stor uppslutning. Vi har förstås också haft alla våra ordinarie verksamheter igång med barn, junior och vuxenträning. Glädjande nog har vi ytterligar platser att fylla och ytterligare strötider till förfogande. Ni medlemmar är välkomna att värva nya medlemmar och få människor i er närhet att komma till oss.

Nu i maj är det också dags för KM för första gången på många år. Vi hoppas på stor uppslutning.Anmälan sker till Rickard@vrik.se . Det finns plats för alla nivåer! Läs mer på vår hemsida.
På personalfronten kommer Rickard Hogla att lämna oss för en ny specialinriktad tjänst han fått iFarsta. Vi tackar Rickard för hans insatser och önskar honom lycka till framöver. Vi ser överorganisationen och för redan diskussioner med ett antal intressenter. Rickards sista dag blir den 3juni.

Som vanligt finns undertecknad och styrelsen till förfogande om ni har frågor eller synpunkter.

Vi ses i hallen!
Bästa idrottshälsningar Micael

Gemenskap Glädje Respekt

Skribent(er)
Micael Schjölin
Klubbchef
Kommande evenemang
Det finns inga evenemang i kalendern ännu.
RYCs Seglarskola
Varje år arrangeras det seglarskola vid två tillfällen. I år är det som vanligt under vecka 28 & 30.
Sponsorer:
RYC Medlemsforum
RYCs Medlemsforum på Facebook är ett forum för alla klubbens medlemmar. Gå med i gruppen för att hålla dig uppdaterad dagligen!

Ett lyckat paratennisläger 7-8 maj!

Vi är så stolta över vårt anordnade paratennisläger. Stort tack alla deltagare för att ni kom.
Läs mer
Publiserat:
12/5/2022

Klubbchefen har ordet

Hej alla medlemmar......
Läs mer
Publiserat:
9/5/2022

Rabatterat sommarpris på strötider alla racketsporter

Klubben erbjuder förmånliga strötidspriser i alla våra racketsporter from 1 maj.
Läs mer
Publiserat:
27/4/2022

Sommaraktivitet för Haninges barn och ungdomar!

I samarbete med Haninge kommun inbjuds ni härmed till att delta på vår sommaraktivitet 27-30 juni!
Läs mer
Publiserat:
22/4/2022
Bli medlem i Västerhaninge Racket- & Idrottsklubb
Som medlem får man ta del av en lång lista förmåner
Bli medlem