Klubbchefen har ordet

Hej alla medlemmar!                                                                                  

Vilken fantastisk sommar vi har haft. Varmt och soligt! Hoppas att ni haft det skönt med både vila och träning. Sedan vi hördes av senast (i slutet av april) har massor av saker hänt. Med risk för att glömma något kommer här ändå ett axplock av insatser som är gjorda.

 

·      Den nya styrelsen är på plats och har rivstartat med i princip två styrelsemöten per månad.

 

·      Vi har lanserat vårt nya klubbnamn och märkeVRIK.  

·      Vi har haft städdagar under maj där vi fick mycket gjort under trevliga former. Vi tackar Gudrun för sponsring av korvar av allehanda slag.

 

·      Vi har målatom våra inomhusbanor och satt in ljuddämpande nya skynken runt banorna. Nuhar vi ett toppenunderlag och, om jag får säga det själv, en verkligt snygg anläggning.

 

·      Vi har installerat nya automater för bollar och dricka i cafeterian + en kaffemaskin

 

·      Vi har skaffat oss en riktigt bra bollmaskin som vi kommer att använda oss av i all vår träning.

 

·      Vi har haft långtgående diskussioner med kommunen om finansiering för uppfräschning av våra utemiljöer, målning av hardcourt-banor samt installation av utepadel. Mer besked om detta kommer under hösten.

 

·      Vi har haft två sommarläger för juniorer och vuxna samt ett prova på-läger för barn.Det sistnämnda var jätte populärt med över 30 deltagare.  

 

·      Som en följd av det lyckade barnlägret inför vi en ny racketskola för de minsta barnen där de kommer att få pröva på alla våra racketsporter under terminen.

 

·      Vi startar dessutom introduktions-/nybörjarkurser i padel till hösten. Första omgången blev fulltecknad i princip direkt. Håll utkik – det kommer fler tillfällen.

 

·      Vi har sökt och blivit beviljade inte mindre än 5 tävlingar under höst och vinter. Två st. s.k. vintertour tävlingar, en SO Mini tour-tävling, höstslutspelSJT(Stockholm Junior Tour) Masters i december, samt vår egen VRIK-open.Sponsorer till tävlingarna kommer.

 

·      Vi har lagt en beställning på ett nytt hjälpmedel. En maskin som mäter och analyserar hur tennis spelas. Den kan mäta boll hastigheter, döma in eller ut samt läsa ut spelmönster. Maskinen tillsammans med kameror och ljudsensorer installeras på en bana. Det kommer att ge nya möjligheter i träningsverksamheten men också vara roligt för alla som spelar. Förhoppningsvis får vi leverans under hösten-vintern.

 

Vi har under sommaren haft öppet för spel på samtliga banor även när receptionen inte varit bemannad (stängd under hela juli). Det har fungerat fint med våra nya automater och med racket som funnits att hyra i hallen. Det är verkligen roligt att hallen utnyttjas i högre utsträckning än tidigare.  

 

Nu är hösten i antågande och det känns jättekul och inspirerande att köra igång med höstterminen (startar 16/8) igen och vi välkomnar naturligtvis alla gamla medlemmar och kunder men också de nya som kommer till oss. Vi räknar med fullaktivitet framöver.

 

Vi hade ju hoppats att Corona-eländet skulle vara helt över till hösten. Så verkar ju inte vara fallet så vi kommer också fortsättningsvis att vara noggranna med våra förhållningsregler i hallen. Det är positivt med att alltfler blir vaccinerade men än är det inte dags att slappna av. Följ våra regler, håll avstånd och tvätta händerna regelbundet. Vi vill också undvika folksamlingar så respektera våra regler om antal samtidiga kunder i hallen och i våra utrymmen. Det är ändå skönt att vi äntligen kan börja se ljuset i tunneln – nu får vi kämpa ett litet tag till innan allt kan återgå till ettnormalläge. Tack för er förståelse.

 

Under hösten kommer vår pågående Parasport-satsning att fortsätta och kontinuerliga förbättringar i hallen att genomföras. Vi skall, i avvaktan på vårt projekt med kompletterande hall (där bollen egentligen ligger hos kommunen nu), se om vi inte kan göra något fint av övervåningen. Jag återkommer i ärendet!

 

Får jag då avsluta här med att hälsa alla hjärtligt välkomna till en ny termin! Vi, jag och övrig personal, ser fram mot att få ta hand om er i vår fina hall.

 

Tveka inte att höra av er om ni har frågor eller synpunkter!

 

Vi ses och hörs i hallen!  

/Micael

P.s. Har ni synpunkter och frågor är ni alltid välkomna att kontakta mig på micael@vrik.se  

Skribent(er)
Micael Schjölin
Klubbchef
Kommande evenemang
Det finns inga evenemang i kalendern ännu.
RYCs Seglarskola
Varje år arrangeras det seglarskola vid två tillfällen. I år är det som vanligt under vecka 28 & 30.
Sponsorer:
RYC Medlemsforum
RYCs Medlemsforum på Facebook är ett forum för alla klubbens medlemmar. Gå med i gruppen för att hålla dig uppdaterad dagligen!

Pizzakväll för alla medlemmar

Den 26 november anordnar klubben en medlemsaktivitet till alla medlemmar och familjer + vänner.
Läs mer
Publiserat:
9/11/2021

Nu 20% rabatt på alla rack i shopen

Är du medlem så har du nu extra rabatt i vår shop
Läs mer
Publiserat:
21/10/2021

Höstlovsläger 2021

Vecka 44 kommer vi köra ett höstlovsläger för alla våra kunder
Läs mer
Publiserat:
29/9/2021

Information om vår nya parkering

Hösten har dragit i gång och vi är i full färd att fortsätta med förbättringen av vår anläggning.
Läs mer
Publiserat:
20/9/2021
Bli medlem i Västerhaninge Racket- & Idrottsklubb
Som medlem får man ta del av en lång lista förmåner
Bli medlem