Klubbchefen har ordet

Hej alla medlemmar!                                                                                  

Våren är på gång och nu har vi en ny (åtminstone delvis)styrelse på plats. Jag vill passa på att hälsa välkomna de nya styrelseledamöterna. Jag lovar er ett händelserikt och spännande verksamhetsår. Jag och övriga delar av personalen är laddade!

Vi är förstås fortfarande i klorna på Corona men förhoppningsvis i slutfasen av spridningen. Våra planer på att ha ett KM och åka med våra ungdomar till SM har dock fått skjutas på framtiden. Vår preliminära nya KM-månad är september.Vi hoppas också att vi kan planera in en Båstad resa för våra juniorer undersommaren – vi får se.

Klart är emellertid att vi kommer att ha en extra termin under sommaren för våra tennisspelare. Det gäller unga som gamla. Håll utkik efter mer information. Under sommaren kommer vi också ha extra bra priser för spel inomhus.  

I övrigt har vi haft full fart på våra verksamheter. Så oerhört glädjande att vi märker ökningar i aktiviteter på alla fronter. Vi vill ju att så många som möjligt skall utnyttja vår fina hall. En hall som inom kort kommer att bli ännu finare genom ett antal investeringar som föreningen gör, bl.a. för att minska ljudet och öka hallens estetiska värde.

Vi är i fullgång med att utbilda oss och rekrytera för vår parasport satsning. Förhoppningsvis kan vi ha de första grupperna på plats under maj. Utbildning sker också kontinuerligt av våra tennistränare. Något som skall komma er alla tilldel.  Föreningen har också blivit en del av Svenska Padelförbundet allt med sikte på att vi skall kunna utvidga vår verksamhet och också kunna erbjuda träning och tävling i padel framöver. Vi har också planer på att etablera vår badmintonssektion underåret. Är du intresserad av att delta iden satsningen – hör av dig.

Vår bearbetning av kommunen för att få realisera våra planer på utbyggnad av hall fortskrider. Vi lyckades inte komma så långt att vi hade något framme till årsmötet men hoppas att vi snart får återkomma i ärendet.

I vårt planeringsarbete inför 2021 har vi konstaterat att viskall sträva efter fler tillfällen för medlemmar att träffas. I början av maj, 1/5-2/5 (från kl. 10.00) kommer vi att ha gemensamma arbetsdagar för de som kan och har lust. Bl.a. skall vi arbeta med våra grusbanor men också med andra små projekt runt hallen. Passa på och hjälpa till under trevliga former. Vi bjuder på grillat!  

Vi ses och hörs i hallen!  

/Micael

 

P.s. Har ni synpunkter och frågor är ni alltid välkomna att kontakta mig på micael@vrik.se.  

Skribent(er)
Micael Schjölin
Klubbchef
Kommande evenemang
Det finns inga evenemang i kalendern ännu.
RYCs Seglarskola
Varje år arrangeras det seglarskola vid två tillfällen. I år är det som vanligt under vecka 28 & 30.
Sponsorer:
RYC Medlemsforum
RYCs Medlemsforum på Facebook är ett forum för alla klubbens medlemmar. Gå med i gruppen för att hålla dig uppdaterad dagligen!

Klubbchefen har ordet

Hej alla medlemmar......
Läs mer
Publiserat:
13/8/2021

Sommarläger för alla barn

Nu är sommaren här och vi i VRIK arrangerar sommarläger.
Läs mer
Publiserat:
9/6/2021

Ny identitet

I juni 2021 byter VRIK logotyp. En modernisering där arvet hedras och tydliggör vår önskade position....
Läs mer
Publiserat:
9/6/2021

Ommålning av inomhusbanorna

Vecka 23 och 24 kommer vi ställa in allt inomhus pga ommålning av banor
Läs mer
Publiserat:
5/6/2021
Bli medlem i Västerhaninge Racket- & Idrottsklubb
Som medlem får man ta del av en lång lista förmåner
Bli medlem