Efter årsstämma 2021

Hej alla medlemmar!

 

Hoppas att ni alla mår bra och är tålmodiga i dessa väntan-på- vaccintider. Det är skönt att vaccinationerna så smått börjar ta fart och att vi förhoppningsvis kan komma tillbaka i ett mer normalt liv.

Klubben har nyligen haft årsmöte (25/3) och valde då en nystyrelse som nu också har konstituerat sig. Det är med ödmjukhet jag och hela styrelsen tar oss an uppgiften att fortsätta utvecklingen av föreningen.

Som ni vet kunde vi presentera ett mycket glädjande resultat för 2020 samtidigt som vi genomfört ett antal förändringar under året. Padelbaneinstallationen har varit en succé inte bara i sig utan har också inneburit att vår badminton del har ökat starkt trots färre banor i spel. Vi har gått ifrån drygt 950 kunder årsskiftet 20191/2020 till att i dagsläget ha ca 3 500 kunder. Medlemsantalet ökar också precis som antalet deltagare i våra tennisverksamheter. Vårt första kvartal har också utvecklats fint vilket skapar utrymme för ytterligare förbättringar i hallen, vilka ni snart kommer att få höra mer om (och märka).  

 

Vi som skall arbeta aktivt med föreningen som styrelse under 2021 är:

Vi kommer att snart återkomma med bilder på styrelsen och en kort presentation av nya styrelsemedlemmar på hemsidan.

Vi kommer att ha styrelsemöten ca  2 gånger per månad och har därför ett högt jämnt tempo i beslutsfrågor. Vi vill jättegärna ha era synpunkter och ni kan alltid kontakta oss i hallen eller på vår mailadress styrelsen@vrik.se om ni har några frågor eller annan input. Det är vår gemensamma förening!

Ni kommer att märka framöver att vi kommer att försöka hitta på gemensamma övningar och utflykter (i den mån vi kan för Coronan förstås), så håll utkik på hemsidan. Närmast har vi ju våra gemensamma arbetsdagar 1-2 maj där vi bl.a. skall arbeta med våra utebanor. Kom och hjälp till –grillen är igång!

Ni vet att vår klubbchef Micael och hans fantastiska personal alltid finns på plats i hallen för era frågor och för att hjälpa till.

 

Vi i styrelsen ser fram mot att få arbeta för och med er.

Varma vårhälsningar!

Styrelsen

Skribent(er)
No items found.
Kommande evenemang
Det finns inga evenemang i kalendern ännu.
RYCs Seglarskola
Varje år arrangeras det seglarskola vid två tillfällen. I år är det som vanligt under vecka 28 & 30.
Sponsorer:
RYC Medlemsforum
RYCs Medlemsforum på Facebook är ett forum för alla klubbens medlemmar. Gå med i gruppen för att hålla dig uppdaterad dagligen!

Klubbchefen har ordet

Hej alla medlemmar......
Läs mer
Publiserat:
13/8/2021

Sommarläger för alla barn

Nu är sommaren här och vi i VRIK arrangerar sommarläger.
Läs mer
Publiserat:
9/6/2021

Ny identitet

I juni 2021 byter VRIK logotyp. En modernisering där arvet hedras och tydliggör vår önskade position....
Läs mer
Publiserat:
9/6/2021

Ommålning av inomhusbanorna

Vecka 23 och 24 kommer vi ställa in allt inomhus pga ommålning av banor
Läs mer
Publiserat:
5/6/2021
Bli medlem i Västerhaninge Racket- & Idrottsklubb
Som medlem får man ta del av en lång lista förmåner
Bli medlem